BOLIGUNIVERS

Indretning

Inspirerer dig her til en indretning der taler til alle sanser

I et smukt indrettet hjem er der både fokus på komfort og funktionalitet samt de små deko-rative detaljer. Det er netop vigtigt ikke at glemme de små detaljer, som skaber en hjemlig følelse. Vi byder her på indretnings tips, tidens trends, sæsonens farver og meget mere, der kan give inspiration og opfylde drømme.

&LIVING Interiør

Home staging og indretning

Home staging og indretning med henblik på at hjælpe sælger med at få den efterspurgte pris og afsætte boligen hurtigere. Vi bruger home staging som et marketingværktøj. Ved et salg, skal boligen nemlig ramme de rigtige købere. Det handler nemlig om, at dine købere skal gå gennem døren i deres fremtidige hjem – og første skridt er, at de kan forestille sig selv bo der. Vi tilbyder også indretningen uden salg for øje.

Kontakt vores kreative Direktør Julie Thaysen for at høre mere.

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.