ATTRAKTIVT MARKED FOR PROJEKTEJENDOMME

Hos &LIVING arbejder vi med afsæt i et landsdækkende livstilskoncept, og vi har forretninger på tværs af hele landet. Derfor kan vi altid tilbyde rådgivning fra lokale mæglere, som har fingeren på pulsen i forhold til lokale markedsforhold, tendenser og målgrupper. I samarbejde med vores projektafdeling tilbyder vi en grundig vurde­ringsproces, som stiller jer med de bed­ste vilkår inden lancering og salget af jeres projektejendom.

Projekter

Billede

SKÆRING STRANDHAVE

8250 Egå

Billede

Møllebakken

3200 Helsinge

Billede

Kerteminde Resort

5300 Kerteminde

Afsluttede projekter

Billede

Vejlesøparken

Billede

Slotshusene

Billede

Dronningens vænge

Billede

Ejgårdsparken

Billede

Nordlyset

Billede

Trørødlund

Billede

Vindegade 75

DEVELOPER

Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING er alle vores boligpro­jekter forskellige. Vi vurderer bygningens be­liggenhed, og vi sikrer, at værdien i hver bolig maksimeres gennem understøttende viden om købernes præferencer og behov.

Vi er altid ude og besigtige ejendomsgrunden, og det er vigtigt for os at give en ærlig vurdering af området og grunden, så bygherre oplever den bedst mulige support og konceptualisering af projektet – uanset hvor i landet projektet er placeret.

OM &LIVING PROJEKT

Hos &LIVING Projekt vil vi gøre en forskel - vi tilbyder vores kunder en totalløsning på højeste niveau. Vi vil altid gøre tingene lidt bedre og gøre det enklere for vores kunder. Derfor tilbyder vi et ”plug and play”-koncept, hvor både vores interiør- og marketingafdeling står til rådighed, så det er samlet ét sted. Vores marketingafdeling udarbejder salgsmateriale, prospekter, offline og online annoncering mv.

 

HOME STAGING MAKSIMERER DIT AFKAST

Home Staging er den bedste måde at sikre, at du får den bedste pris for dit projekt, da det gør det lettere for en køber at visualisere ejendommen som et fremtidigt hjem. &LIVING interiør tilbyder Home Staging og indretning på højeste niveau, og vi samarbejder med førende designerbrands, der har fingeren på pulsen. Vi sætter os ind i de potentielle køberes sted og udvikler en indretningsplan i samarbejde med byggeherre og projektmægler, så vi rammer det helt rette kundesegment. 

Kontakt

ER DU INTERESSERET?

Har du som pensionskasse, bygherre eller investor interesseret i, at høre hvad &LIVING Projekt kan tilbyde?