Mærk forskellen

 

MÆRK FORSKELLEN


VORES SYNERGI SKABER RESULTATER

Hos &LIVING arbejder vi på tværs af vores mange forretninger, hvilket giver os mulighed for at skabe en fantastisk synergi for dig som kunde. Alle vores forretninger har fokus på alle boliger til salg, og vi formår at flytte købere over by- og kommunegrænser. Faktisk er det sådan, at ca. 20% af boligerne bliver solgt af en mægler fra en anden &LIVING forretning. Det forøger sandsynligheden for, at din bolig bliver solgt med omkring 20% alene af den grund.

 

SOCIALE MEDIER

Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING har vi de seneste mange år satset massivt på de sociale medier. Med skarp fokus udvikler vi derfor konstant vores unikke digitale platform, der har sikret os en markedsposition som én af de største i branchen med 2.500.000 månedlige visninger, samt over 250.000 interaktioner på vores sociale medier. En synlighed, der i vores optik er altafgørende for at sikre dine økonomiske værdier.

KAFFEKIT OG KAFFEVOGN

Når vi holder åbent hus for potentielle købere, er vi meget bevidste om, at vi er “værter” i dit hjem. Det ansvar vil vi gøre vores yderste for at leve op til. Derfor er det ekstra vigtigt for os, at dine ”gæster” får en god oplevelse og føler sig velkomne i dit hjem. På alle åbne huse rykker vi derfor ud med vores koncept &Make Yourself At Home, der bygger på kvalitet og imødekommenhed.

Vores lille italienske kaffevogn forstærker &Make Yourself At Home-konceptet og er i dag en rullende café, der giver os mulighed for at byde på en velbrygget kop kaffe. Vi ved, hvor afgørende det er at skabe en god stemning omkring de boliger, vi har til salg, så alle kan føle sig velkommen. Det handler om at føle sig hjemme.

SERVICEFOLK

Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING vil vi gøre en forskel. Når beslutningen om at sætte sit hjem til salg er truffet, starter et stort arbejde med at klargøre boligen, for at sikre det bedste salg til den rette pris. Vi tilbyder derfor konceptet &Make Your Home Ready, hvor vores tilknyttede servicefolk sikrer et optimeret salg. Konceptet rummer både indvendig og udvendig klargøring af boligen.

HOME STAGING

Købsbeslutninger foregår i underbevidstheden, og vores følelser har indflydelse på, hvilken bolig vi køber, og hvor meget vi er villige til at betale for den. Med andre ord er det boligens udseende og den følelse den giver, der sælger. Når potentielle købere træder ind ad døren, skal de straks føle sig hjemme. Det er svært at inspirere denne følelse i et tomt hjem. Men med Home Staging kan vi inspirere til denne følelse, der gør det muligt at visualisere boligen som et fremtidigt hjem.


Vi har med stor succes brugt Home Staging til at optimere et salg. Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING Interiør tilbyder indretning lige fra et enkelt rådgivningsbesøg til en komplet indretning af et tomt hjem. Vi sætter os ind i de potentielle købers sted og rådgiver om indretningen, så vi rammer den rette målgruppe. Til Home Staging styling kommer vi med lækkert tilbehør (tæpper, puder, mv.).

MARKEDSFØRING

Der gives adgang til hele vores køberkartotek. Som den eneste mægler tilbydes annoncering i flere lokalaviser, hvilket har stor betydning for eksponeringen af din bolig. Boligen bliver præsenteret i udstillingen i vores velbeliggende forretninger. Vores livsstilsmagasin FIRST CLASS bliver husstandsomdelt to gange årligt. Med vores FIND HJEM-brochure har vi mulighed for at præsentere din ejendom på bedste vis. Den udleveres på fremvisninger og åbne huse.

 

BRED ONLINE-ANNONCERING

Boligen bliver annonceret på andliving.dk, findhjem.dk, boligsiden.dk, boliga.dk samt på flere kæders sites. På andliving.dk har vi hver måned over 200.000 besøgende. I vores boligunivers har vi mulighed for at præsentere din bolig på en alternativ måde pakket ind som en boligartikel i stedet for den klassiske præsentation.

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vil du også MÆRKE FORSKELLEN, så bestil en uforpligtende salgsvurdering.