OM &LIVING

At finde hjem
betyder noget for os alle

Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING sætter vi os grundigt ind i dit boligsalg for at sikre os, at vi forstår dine behov og ønsker til fulde. Samtidig tør vi at investere i nye tiltag og idéer, som kan gøre salget af din bolig til en succes. Det gode samarbejde mellem mæglere og sagsbehandlere er afgørende for, at vi kan levere en hurtig og effektiv sagsbehandling. Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge sit hjem. En bolig er et hjem, som har en følelsesmæssig betydning for dig – og for de fleste er boligen desuden det største aktiv. Vi yder åben og ærlig rådgivning i hele salgsprocessen, så du sikres det bedste resultat.

Vi tilbyder en vifte af effektive salgsværktøjer, som sender din bolig øverst i bevidstheden hos potentielle købere. Vores services dækker bl.a. over digital visualisering, facadeforslag, særprægede dronefilm, adgang til et eksklusivt køberkartotek, bred online annoncering, attraktive visninger på sociale medier, klassisk avisannoncering og udstilling i centralt beliggende forretninger.

At finde hjem betyder noget for os alle. Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING sætter vi en ære i, at vores sælgere og købere er glade og yderst tilfredse med vores indsats.

Vi vil hjælpe dig med at gøre en god handel.

 

EN DEL AF NYKREDIT MÆGLER


Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING er en del af Nykredit Mægler, og det gør, at vi i dag har et stærkt samarbejde med Nykredit, som er blandt Danmarks stærkeste finanskoncerner. Samarbejdet er stærkt på flere planer. Det giver os mange muligheder i mødet med vores kunder, og samtidig er det et udtryk for vores opbakning til foreningstanken, som ligger bag Forenet Kredit, der ejer Nykredit.

Forenet Kredit og Totalkredit
Forenet Kredit er en forening for kunder i Nykredit og Totalkredit. Foreningen er hovedaktionær i Nykredit og Totalkredit, og det stærke foreningsejerskab er med til at sikre en økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele Danmark.Vores samarbejde med Nykredit og Totalkredit giver i sidste ende vores kunder gode finansieringsmuligheder af de boliger, vi sælger. Totalkredit udgøres nemlig af en samling af ca. 45 banker, sparekasser og andelskasser.