Jesper nielsen

EXCLUSIVE

EKSKLUSIVT TIL VORES
KVALITETSBEVIDSTE KUNDER

Hos &Living har vi lanceret et nyt koncept, som vi kalder Jes-per Nielsen Exclusive. Konceptet er rettet direkte mod alle vores bolig-sælgere, der fortjener særlige fordele, når de vælger at anvende &Living til at forestå salget af det – for de fleste – største økonomiske aktiv i livet. Vores boligsælgere er kernen og midtpunktet i vores forretning, og det er dem, vi med dette nye koncept ønsker at forkæle lidt ekstra, udover hvad vores forretningskoncept i forvejen kan tilbyde.

Konceptet &Living Exclusive giver sælgere af helårs- og som-merboliger mulighed for en række væsentlige fordele, herunder bl.a. eksklusiv adgang til vores køberkartotek før andre købere, særlige mu-ligheder for at søge bolig gennem vores markante online platforme og rabatter på eksklusive oplevelser, der kan forsøde hverdagen.

Vi yder en ekstra service, når vores kunder har brug for vores hjælp og rådgivning til at komme godt videre på boligmarkedet. Med det nye koncept har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en kunderejse langt udover det sædvanlige, og hvor kunden mærker forskellen.

Mærk forskellen

Læs nærmere i vores katalog

At finde hjem betyder noget for os alle

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vil du også MÆRKE FORSKELLEN, så bestil en uforpligtende salgsvurdering.

ØNSKER DU AT VIDE MERE?

Vi kan løbende tilbyde nye spændende fordele.
Ønsker du at vide mere om konceptet. Kontakt din nærmeste &Livingforretning, og hør mere om de mange fordele og hvordan du anvender dem.