Artikel

VI SKIFTER NAVN TIL EJENDOMSMÆGLERFIRMAET &LIVING

6. september 2022

Nu skifter vi navn til Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING. Med det nye navn fortsætter den velkendte livsstilsbevidste og kvalitetsorienterede tilgang til boligsalget. &LIVING vil være Danmarks førende livsstilsmægler. Det er derfor, vi nu hedder Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING.

Du kender os godt. Vi har bare fået nyt navn. Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen skifter navn til Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING. Derfor har samtlige 18 forretninger nu fået nye facader og logo.

-Vi har glædet os til at præsentere det nye navn på vores stærke livsstilsmæglerkoncept. Det nye navn favner i endnu højere grad det værditilbud, som vores mange dygtige ejendomsmæglere hver dag leverer i mødet med kunderne, hvor en kvalitets- og livsstilsbevidst tilgang til salgsarbejdet er en absolut førsteprioritet. Vi oplever overordnet et øget fokus på og en stor interesse omkring det udtryk, som vi kommer med til dem, der sætter deres bolig til salg hos os, siger adm. direktør i Nykredit Mægler, Peter J. Mattsen.

Siden Nykredit Mægler i juni opkøbte Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen har der pågået en proces med henblik på at skifte navn på kæden.

Ifølge direktør Henning Forsberg skal det nye navn og brand afspejle mæglerfirmaets særlige fokus i markedet.

-Navnet &LIVING fremhæver vores koncept, der forener mæglervirksomhed med livsstil, og det engelske ordvalg indrammer fint vores internationale tilstedeværelse med mæglerforretningen i sydspanske Marbella. Samtidig er vores koncept som skræddersyet til en øget digital tilstedeværelse med et endnu mere markant fokus på æstetik, detaljer og sjælen i boligerne, siger han.

Åbner ny forretning

Hos Nykredit Mægler ser man et stor potentiale i livsstilsmæglerkonceptet. Så stort, at man i forbindelse med navneskiftet også har åbnet en ny forretning på Blegstræde 17 i Holbæk. Indehaverne af den nye forretning bliver ejendomsmæglerne Lene Høj og Mie Nordlund.

-Vi tror så meget på konceptet, og det endnu større fokus, vi giver det, at vi samtidig med det nye navneskifte åbner en ny forretning i Holbæk med to erfarne mæglere i spidsen. Holbæk og det øvrige Midtsjælland bliver stadig mere eftertragtet, og forretningen vil derfor dække et spændende område, siger Peter J. Mattsen.