Artikel

VAND & BY

24. november 2022

Adresse: Rundholtsvej 133, 2300 København S

At kunne hoppe i vandet fra sin egen terrasse er bare en del af boligoplevelsen, når I flytter til Strandhusene i Havnevigen. Her mødes by og natur på enestående vis, hvilket skaber ro, plads og balance. Rækkehuset fra 2015 lever op til jeres vildeste boligdrømme og lidt til.

Det er et optimalt indrettet hus med køkken-alrum, stuen til hyggelige stunder med gode venner, tre værelser, to badeværelser og bryggers. Samtidig danner terrassen ud til vandet og taghaven på 45 m2 øverst oppe de bedste rammer om de lune sommeraftener. Der er naturligvis også blevet plads til et rum ved carporten, hvor I kan placere cykler, værktøj og overskydende møbler.

Området er en helt unik forening af vand, arkitektur og byens liv kombineret med naturparken Amager Fælled, som I nærmest bliver nabo til. Du er også tæt på hyggelige Nokken, hvor man føler sig hensat til et sommerhusområde i Nordsjælland.

Dagligvarebutikkerne ligger lige ved siden af, og de små kan afleveres i daginstitution helt tæt på hjemmet. For skolebørnene bliver det let at tage cyklen. Rådhuspladsen og den trendy Kødby kan nås på cykel på omtrent ti minutter.

Boligen tilgås gennem jeres carport, så I kan bære varerne tørskoet indenfor. Fra entreen kommer I hurtigt videre til køkken-alrummet, der er i de bedste materialer, og giver plads til at både familie og venner kan mødes og spise sammen.

Et markant glasparti fra gulv til loft giver udsigt over vigen og den fantastiske strand overfor. Turen på vandet kan tages med padelboard fra jeres egen terrasse, der nærmest er smeltet sammen med vandets ro og idyl. På første sal har I to værelser og et badeværelse med vasketårn, og på anden sal er der både et værelse og en stor stue, som er ideel til en rolig stund med en god bog.

Udtrykket sidst, men ikke mindst, kommer helt til sin ret, når rundturen afsluttes på tagterrassen. Her indbydes du til at nyde sommeren med god mad, venner og skuldrene helt sænket.

Se mere om den fantastiske bolig her.