Artikel

MONDÆN LIEBHAVERLEJLIGHED SKRIVER SIG IND I HISTORIEBØGERNE

12. oktober 2022

Hos &LIVING Charlottenlund har indehaver og ejendomsmægler Nirekha Saravanabavan netop fået en unik liebhaverlejlighed til salg. Med en udbudt salgspris på 35 mio. kr. stryger lejligheden direkte ind på toppen af ejerlejlighedsmarkedet.

Det er en positiv og topmotiveret Nirekha Saravanabavan, der netop har fået en helt særlig liebhaverlejlighed til salg i hjertet af Frederiksberg. Lejligheden emmer ikke blot af luksus, den er også et stærkt match til dele af den særlige kundegruppe, som &LIVING hver dag hjælper godt og trygt videre på boligmarkedet.

-Det er en ganske unik lejlighed med en hel fantastisk beliggenhed på Frederiksberg Allé med udsigt til fontænerne på Sct. Thomas Plads. Denne lejlighed blev sidst handlet for 21 år siden, og det er derfor et sjældent vindue, der har åbnet for sig for interesserede købere og liebhavere, siger Nirekha Saravanabavan, indehaver af &LIVING | Charlottenlund.

Med en udbudt salgspris på 35 mio. kr. stryger lejligheden direkte ind på pladsen som Danmarks dyrest udbudte lejlighed. Men til prisen får den fremtidige køber også en arkitektonisk perle i absolut særklasse. Nirekha Saravanabavan fremhæver, at boligen kan være interessant for mange af de kunder, hun varetager boligsalg for fra hendes forretning, der dækker Charlottenlund og Hellerup.

-Vi hjælper mange af vores kunder i Charlottenlund og Hellerup med salget af deres herskabsvillaer og palæer. Mange af dem ønsker at flytte tættere på byen, men de ønsker samtidig ikke at gå på kompromis med deres levestandard. De søger liebhaveri og livsstilsboliger som denne, siger hun.

Ifølge adm. direktør i Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING, Peter J. Mattsen, giver unikke boliger som denne et indblik i det særlige univers, man bliver en del af ved at alliere sig med &LIVING som sin betroede partner.

-Det er boliger som disse, vi kan sælge bedst. Vores særlige tilgang til bolighandlen sikrer, at der er det rette fokus på æstetik og kvalitet, som kunderne forventer, siger han.

Lejligheden på Frederiksberg Allé er opført i 1904, og der er kælet for detaljerne i hver en krog af den 6-værelses lejlighed, der med et boligareal på 271 m2 og yderligere 43 m2 på 5. sal er blandt de største lejligheder på Frederiksberg. Du kan læse mere om liebhaverlejligheden her.