TILBAGE

Troelstrupvej 7A, Haslev

5 rum

157 m2

3.895.000

ET LILLE SLOT I HASLEV

Det er så afgjort ingen overdrivelse at karakterisere villaen på Troelstrupvej 7A i Haslev som et lille slot. Æstetikken, inde såvel som ude, er på alle måder indbegrebet af en klassisk palæstil, hvor stuklofter, smukke gulve, og en facade, der toner frem i kridhvid med dekorative gesimser, et imponerende, sortglaseret tegltag og et anseeligt spir er blot nogle af de mange kvaliteter, som kendetegner den helt igennem gennemførte herskabsvilla. Beliggenheden kan der heller ikke sættes en finger på.

Og hvis vi begynder med netop beliggenheden, så vil I snart bemærke, at dagligdagen bliver præcist lige så bekvem og behagelig, som selve huset er fremragende. Ikke alene er villaen placeret på en af byens højeste adresser - og så er alt det, I overhovedet kunne tænkes at få brug for, lige i nærheden. Hvad enten det er skole eller gymnasium, dagligvarebutikker eller specialbutikker, caféer eller byens hyggelige biograf, der trækker, så er afstandene ikke længere, end at I kan gå til det hele. I et lidt bredere perspektiv kan det også understreges, at togstationen er lige ved hånden.

Villaen blev opført i 1912, og på trods af de omfattende istandsættelser er der gennem årene holdt stædigt fast i den oprindelige, originale stil. Heldigvis, fristes man til at tilføje, for som I træder inden døre, fortsætter det glimrende udtryk, der sås på facaden, på tværs af alle 157 kvadratmeter.

I stueplanet udfolder boligen sig omkring det markante opholdsrum, hvor lyset strømmer ind gennem karnappen og de småsprossede vinduer. Sammesteds er der installeret en brændeovn, og etagen fuldbyrdes af et nydeligt køkken, et værelse og et gæstetoilet ved hallen. Det er tillige fra hallen, at I føres til førstesalen, hvor en repos tjener som fordelingsgang mellem tre værelser og et formidabelt badeværelse med kar, brus og dobbeltvask. Af etagens tre værelser har det ene udgang til en altan, mens tårnværelset nyder et fantastisk lysindfald. Kælderen udgøres af tre disponible rum og et bryggers.

Den overkommelige have er anlagt på en måde og med en beplantning, der korresponderer med villaens arkitektur. Her er enorme rododendron, træer, terrasser og en veltrimmet græsplæne, der binder det hele sammen.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christel Ulvig Arnfjord

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Mobil: 2890 5822
cua@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.