TILBAGE

Mørdrupvej 87A, Mørdrup, Espergærde

7 rum

186 m2

4.300.000

Åbent hus med tilmelding

CHARMERENDE BOLIG TÆT PÅ SKOV OG STRAND

Åbent hus - Søndag D. 11.12 kl. 10:00 - 16:00

Sommer og sol kalder på ophold nær vandet, og hvad er bedre, end at tilbringe tiden i hjemlige rammer i denne skønne bolig? Mangler I den helt rette bolig med masser af idyl, så er det nu, I skal læse med, for I Mørdrup ved Espergærde, en gåtur fra stranden og skoven, finder I dette charmerende hjem, der omfavner jer med stemning, hygge og luksus i lange baner. Her er masser af plads til familie og venner inde såvel som ude, og til det romantiske hovedhus hører et stort og velindrettet anneks.
Følger I Mørdrupvej ned mod kysten, står I efter omtrent halvanden kilometer med fødderne i det lune sand til synet af en mageløs havudsigt og lyden af det fornøjelige sommerliv på havnen og ved de omkringliggende spisesteder. Et dyp i bølgen blå bliver en næsten daglig tradition, men er humøret mere til en frisk gåtur, ligger Egebæksvangs grønne omgivelser lige ved siden af. I kommer heller ikke til at mangle praktiske fornødenheder, for inden for bare én kilometer fra matriklen, har I flere indkøbsmuligheder, Espergærde Centret og togforbindelser.

Fra første øjekast fører den flotte tidslomme med sin solgule facade, sprossevinduer med røde skodder og matchende røde tegltag jer tilbage til 1915, hvor boligen blev opført. Dette syn nyder I til fulde fra den dejlige grund, der især breder sig med rigeligt areal til dasen under en blå himmel. Fra boligen har I mod syd adgang til både en hævet terrasse og en altan, og foran annekset strækker fliseterrassen sig langt og giver plads til solsenge og parasoller.
Det autentiske og smukke udtryk, I møder udefra, omfavner jer også indendøre og blander sig harmonisk med en moderne stil og nutidens bekvemme løsninger. Hovedhuset byder på halvandet plan med en stor, todelt stue, et køkken og et depot i stueplan, imens førstesalen supplerer med tre værelser og et badeværelse. Særligt skøn er stuen, hvor lyset strømmer gavmildt ind, og de fine loftsbjælker er blotlagt.
Annekset er udstyret med et soveværelse i hver ende med egen indgang og badeværelse foruden et samlet, opholdsrum i midten. Der hører også et praktisk skur til boligen.

Boligen kan konverteres til helårsbolig til energiramme 2018. Se evt. nedenstående eksempel som skal foretages.
Hovedhus
Gulvene skal isoleres med 300mm isolering og med gulvvarme.
Der skal isoleres med kingspan under brystninger og ud til kannap.
Første sal
Skal isoleres indvendigt med kingspan ud til vægge.
Skunkene skal isoleres indvendigt.
Kælder skal isoleres.
Vaskemaskine og tørretumbler skal flyttes til hovedhus, hvor der skal etableres bryggers.
Forsatsruder skal påføres indvendigt.
Der tages forbehold for energirammen og evt. ændringer ifm. Konverering.
Kontakt os for yderligere dokumentation.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Emil Gohr

Indehaver

Mobil: 3131 8181
eg@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.