TILBAGE

Odinshøjvej 34, Ellekilde, Ålsgårde

8 rum

234 m2

14.995.000

Åbent hus med tilmelding

LIEBHAVERI MED PANORAMA UDSIGT TIL ØRESUND OG SKOV SOM NABO

Åbent hus - Søndag D. 11.12 kl. 10:00 - 16:00

Der har været tale om, at villaen her er den mest bevaringsværdige på vejen. Det skyldes den herskabelige stil, der gennemsyrer boligen i fuld harmoni med en bevidst enkelthed, som giver plads til udsigten over Øresund. Havet får lov til at spille hovedrollen overalt i ejendommen, og her er moderniseret i tone med boligens oprindelige noter og dén simplicitet, der skal til for ikke at konkurrere med vuet. Placeringen i Ålsgårde kommer med endnu flere fordele - kom med og oplev stemningen.
Det er siden sommeren 2021, at boligen er moderniseret med alt fra maling til skift af flere vinduer og fornyelse af gulve. Senest har man i foråret 2022 omdannet køkkenet lige fra gulv til elementer og vægge. Netop væggene har man også kælet for i flere andre rum, og resultatet er et harmonisk hjem.

I køkkenet rammer de grå elementer en charmerende, landlig stil - farven er taget præcist fra det engelsk inspirerede viktualierum med vitriner, som virkelig slår tonen an. Ved barbordet nydes morgenkaffen med havudsigt. Udsigten er dominerende i nærmest alle rum, og det gælder ikke mindst de skønne opholdsmiljøer, der samlet set giver en imponerende mængde plads. Læg hertil et praktisk bryggers, et badeværelse og et værelse, og så har I jeres nye stueplan. På første sal findes yderligere fire værelser, og to af disse har altan. Endelig har I badeværelset med to håndvaske, badekar og bruseniche.

I drages selvfølgelig allerede af udsigten indefra, men den bliver kun mere imponerende, når I træder ud i haven. Haven reflekterer også visionen om, at der er tale om en ejendom ved havet. Læg eksempelvis mærke til strandstenene i bedene. Fra terrasserne nyder I det changerende vue, som forandrer sig med vejr, lys og ikke mindst skibstrafikken, hvor handelsskibe, skonnerter og mere til glider forbi.
Området emmer af en særlig stemning, og det er selvfølgelig kysten, der kalder på jer, når det kommer til nærmiljøet. De nordsjællandske strande kan noget særligt, ligesom naturen i øvrigt vækker glæde og ro i fritiden. Til hverdag er det de mindre end én kilometer til daginstitution, indkøb og stationen samt godt halvanden kilometer til skolen, der giver komfort.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Emil Gohr

Indehaver

Mobil: 3131 8181
eg@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.