TILBAGE

Udsholt Strandvej 159A, Græsted

3 rum

43 m2

2.745.000

Åbent hus med tilmelding

REN IDYL

Åbent hus - Søndag D. 04.12 kl. 10:00 - 16:00

De fleste ønsker tit, at ferien kunne være bare lige lidt længere, og det gør I måske også, men det vil få en helt ny betydning, når I indtager dette charmerende sommerhus på en naturgrund uden lige i Udsholt Strand. For her vil den afslappende og hyggelige stemning overtage, ligeså snart I træder ind på grunden og omsluttes af fred og idyl, så det bliver en udfordring af de helt store at forlade feriebasen igen. I er kun omkring 350 meter fra stranden, og I vil bruge utallige stunder på at falde i staver over de næsten endeløse blå vidder, imens sandet rart luner jeres krop, og solen giver den helt rette sommerkulør. I klarer hovedet på en gåtur i områdets skov, og lidt smagfulde forfriskninger til eftermiddagskaffen køber I i Rågeleje efter en rask cykeltur på knap to kilometer.

Som om sommeren ikke var skøn nok i sig selv, så har I aldrig fået så meget ud af den, som I vil få her. Jeres have er helt ugeneret, og det er takket været den frodige beplantning, der giver jer fornemmelsen af at befinde jer i en lysning midt i skoven. Og der er virkelig kræset for udemiljøet, for en shelter står klar til overnatninger i det fri, den firkantede havepavillion giver læ for den skarpe sol, udebruseren skylder sandet af kroppen, og bålpladsen vil blive flittigt brugt, når solen søger mod horisonten. Og så har vi ikke engang nævnt den vældige træterrasse, som strækker sig hele vejen rundt om boligen. Et redskabsskur er praktisk til vinteropbevaring af havemøblerne, og annekset giver endnu flere muligheder og mange ekstra sovepladser.

Det træbeklædte sommerhus emmer af den helt rette feriestemning, og I vil henrykkes over dets lækre og nyrenoverede indre. Det er synlige loftsbjælker, rustikke gulve, gennemtænkte finesser og høje, udskårne træpaneler, der endda matcher køkkenets elegante stil, som giver den særligt stemningsfulde atmosfære. Køkken og stue er i åben forbindelse, så samværet er i højsædet, og to værelser supplerer med behagelige sovepladser og skabe til sommergarderoben. Et badeværelse med brus findes selvfølgelig også. Er det jeres nye feriehjem? Så kontakt os for en fremvisning med det samme!

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Michael Rasmussen

Indehaver

Mobil: 4418 1000
mr@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.