TILBAGE

Fjordengen 3, Hvide Sande, Hvide Sande

6 rum

311 m2

8.000.000

Arkitekten, Lysmesteren og naturen i sit rette element

Arkitekttegnet flexbolig på 311 kvm (+ 42 kvm garage) i to plan med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord mod øst og Vesterhavets klitter mod vest.

Ved ankomst parkerer du bilen i den indbyggede og opvarmede dobbeltgarage, som kan anvendes til gildesal. Herfra tilgås resten af stueplan, som endvidere indeholder badeværelse, værksted, teknikrum, to store multirum, den store hall samt et overdækket udendørsareal. Fra hallen kan du tage den smukke sten-trappe eller elevatoren til villaens førstesal, der rummer to store sydvendte terrasser, det luksuriøse køkken/alrum, et kontor samt en sikret afdeling med masterbedoom, walk-in-closet og badeværelse.

Ejendommen er udelukkende opført med de bedste kvalitetsmaterialer, herunder gulvvarme i alle rum, akustiklofter, elevator, en stor hall med otte meter til loftet, kulbrændte mursten fra Petersen Tegl m.v.

Energiforbruget er særdeles lavt pga. skjulte solceller, jordvarmeanlæg og Genvex-ventilationsanlæg; de store glaspartier er i 3-lags-glas, og huset opfylder kravene for energimærke A2020.

Bygherren er lampeproducent, hvorfor der er utroligt mange lystekniske finesser, både inde og ude.

Fra den 1.533 kvm store grund kan du på blot få minutter gå til Ringkøbing Fjord, finde børnepasning, skole, idrætsanlæg/stadion samt diverse indkøbsmuligheder. Endvidere kan cyklen tages til Hvide Sandes centrum med det hyggelige havnemiljø, stort udvalg af forskellige butikker, caféer og restauranter.

Find hjem og udlev drømmene på Fjordengen 3, hvor du kan fordybe dig i Hvide Sandes naturskønne omgivelser; lad dig berige af den idylliske panoramaudsigt og nyd tilværelsen i en fuldstændig gennemført villa, hvor kun fantasien sætter grænser.

Villaen er tegnet af arkitektfirmaet C. Bødtker og opført i 2015.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Marcus Mikkelsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 2327 9931
mm@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.