TILBAGE

Gl Hovedgade 10F, Hørsholm

3 rum

133 m2

4.795.000

NEW YORKER STEMNING

Det er i særdeleshed den spændende æstetik, hvor de bedste dele af New Yorker-stilen og fornemmelsen af et egentligt byhus, der udmærker denne lejlighed i Hørsholm. Lejligheden er gennemgribende renoveret fra top til tå i 2020, hvilket kun yderligere har bidraget til det fortræffelige udtryk. Fra begge etager, som boligen udfolder sig over, er der en behagelig udsigt til Hørsholm Kirke, der velsagtens er en af kongerigets flottest placerede kirker med de store vandreservoirer, der omkranser den. Den høje standard, som I kan se frem til i lejligheden, matches til fulde af den tilsvarende ganske suveræne beliggenhed. I er placeret helt centralt i byen, og hvad enten det gælder de mere praktisk gøremål på en helt almindelig tirsdag, eller det handler om storslået natur med masser af muligheder for at få sig en på opleveren, ja, så har I nærmest det hele tilgængeligt inden for overskuelig gåafstand.

Skole, pasningstilbud og dagligvareindkøb kan alt sammen nås højst ti minutters gang herfra, og et bredere udvalg af specialbutikker, caféer og meget andet kan I finde i Hørsholm Midtpunkt, som heller ikke er langt væk. Arboretet ligger på den modsatte side af slotsparken, og Rungsted Hegn passerer I, når I er på vej mod Øresund. Som prikken over i’et er I også placeret hensigtsmæssigt i forhold til motorvejen, så I kommer let omkring. Den fulde istandsættelse af lejligheden blev gennemført i 2020. Der blev lavet nye elinstallationer, trukket vandrør og ordnet faldstamme.

Et genveksanlæg er kommet til, og det samme er et nyt badeværelse og et nyt køkken. Uanset, hvor man kigger hen, finder man gode løsninger og gedigne materialer, eksempelvis det massive asketræsgulv fra Junckers eller de nydelige akustikpaneler i eg. En af de omstændigheder, som særligt fremhæver New Yorker-stemningen, er den åbne forbindelse mellem henholdsvis stueplan og første sal. Nede ses det elegante køkken, og ind ad vinduerne stråler et rigt lysindfald. Længst fremme mod vinduet er loftshøjden suveræn, og via trappen når I overetagen, der består af en stue, et værelse og et badeværelse. Endnu et værelse og et bryggers venter i stueplan. Samlet set udgør lejligheden 146 etagemeter.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Johan Ploug-Sørensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6010   |   Mobil: 3131 7463
jps@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.