TILBAGE

Møllevænget 24A, Hørsholm

5 rum

253 m2

Solgt

PRISVINDENDE VILLA

ENERGIVENLIG VILLA I INTERNATIONAL KLASSE MED FANTASTISK BELIGGENHED TIL OG UDSIGT OVER SMUK SØ.

Prisvindende villa der oser af moderne æstetik, rene linjer og udsøgte materialer kendetegner denne ejendom, som dertil befinder sig i første parket til en fantastisk sø. Forestil jer tilværelsen her, hvor I kan træde direkte ud til søbredden og nyde synet af vandspejlet og måske ligefrem springe i, når vejret indbyder til en dukkert. Ligeledes vil I elske at færdes i den enorme og yderst elegante villa på Møllevænget 24A, der med sit imponerende arkitektoniske særpræg emmer af kvalitet og funktionalitet. Velkommen til jeres nye, enestående hjem i Hørsholm. Ejendommen er tegnet af Michael Morell i samarbejde med nuværende ejer og opført i 2017. Den fremtræder stilrent og minimalistisk med forskudte bygningsdele og flade tage, der henleder tankerne på en nyfortolkning af funkisvillaens kubistiske byggestil. Byggeriet er udført med fokus på energioptimering, og alt fra søudsigt til sollys er optimalt udnyttet. Villaen blev i 2018 præmieret for god arkitektur af Hørsholm Kommune.

Ankommer I til matriklen i bil, står den opvarmede garage klar til køretøjet, og I kan gå i tørvejr under halvtaget hele vejen til hoveddøren. I træder indenfor på øverste etage i hallen, hvor lyset allerede vælter ind. Herfra kan I bevæge jer videre ind i dagligstuen, hvor I for første gang møder det pragtfulde syn af søen og det frodige planteliv udenfor. De vældige vinduespartier beriger også rummet med fortrinlige lysindfald, og bemærk, at der er åbent mellem etagerne, således at der er kig til køkken-alrummet nedenunder. Øvre plan råder endvidere over fire soveværelser og to badeværelser, hvoraf ét er oplagt som forældresoveværelse, idet I får direkte adgang til eget badeværelse med kar. Fra de øvrige værelser er der dør til udemiljøer. Nedenunder finder I husets samlingssted i form af køkken-alrummet, og her er lysindfaldet bestemt ikke mindre ekstravagant. Samtidig ses et formfuldendt Beckmann-køkken, der indbyder til gastronomiske udfoldelser med lækre Gaggenau-hvidevarer, indbyggede køleskabe og Quooker-armatur. Etagen rummer dernæst et viktualierum, et badeværelse, to disponible rum og et bryggers. Udenfor kan I slænge jer på den store terrasse og nyde solstrejf fra syd i selskab med det naturskønne panorama. Naturen karakteriserer således nærområdet, ligesom I med lethed kan tilgå Hørsholm Midtpunkt såvel som skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter. Med husets centrale beliggenhed tager eksempelvis ikke mere end få minutter at cykle til Hørsholm Midtpunkt med butikker som bl.a. Illums Bolighus, Irma og Poul Stig Briller.

Hér udbydes en arkitektonisk perle med sans for de fine historiske detaljer og rammerne til et rigtig skønt hjem.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.