TILBAGE

Hasselvej 10, Hørsholm

4 rum

120 m2

6.995.000

MURSTENSVILLA PÅ HELE 170 ETAGEMETER


- Her får du en total indflytningsklar ejendom, hvor både ejendomstypen og beliggenheden er helt i toppen af skalaen.

- Særdeles velindrettet med bl.a. lys stue i delvis forbindelse med køkken, 2 store værelser + repos til kontor på 1. salen samt en god anvendelig underetage med gulvvarme, badeværelse, bryggers og 2 gode rum. Derudover brugbar og isoleret skur til evt. hjemmekontor eller studio.

- Skøn have med flere solterrasser, hvor den rolige beliggenhed kan nydes i fulde drag.

- Beliggende tæt på Hørsholm Midtpunkt med Hørsholm idrætspark som nabo.


Dannebrog vajer smukt i en sagte brise. Haven står sirligt og knivskarpt med en fortrinlig, visuel ro, og alt imens toner den elegante, treetagers villa frem midt i det charmerende og hyggelige nabolag i Hørsholms bybillede. Der er selvfølgelig tale om hjemmet på Hasselvej 10, der nu lader jeres næste kapitel begynde. Det tegner absolut til at blive et henrivende boligeventyr, hvor den indbydende atmosfære danner overskriften som følge af smukke lysindfald, elegante designløsninger og udviskede grænser mellem de indre kvadratmeter og de ydre højdepunkter. Beliggenheden er i sig selv en vigtig del af fortællingen. Kvarteret er socialt med hjælpsomme naboer, og alle hverdagens ærinder nås til fods.Fire minutter kræver det at nå diverse busforbindelser. Læg endnu et minut til den tidshorisont, og gåturen til daginstitution er vel overstået, medmindre tempoet sænkes til gavn for helt små ben. Indkøb og flere skoletilbud dukker også hurtigt op, og vi må ikke glemme Hørsholm Idrætspark. En solgul facade møder jer på matriklen, hvor det klassiske røde tag og sprossede vinduer stemmer i. Forskellige opdateringer er løbende foretaget, og vi kan lige få med, at der i 2021 er installeret et gasfyr og lavet skybrudssikring. Nok om det ydre, for det indre betager især, idet stuen og køkken-alrummet smelter sammen i en åben planløsning med lys fra alle fire verdenshjørner. Blikket falder på det eksklusive Dinesen-gulv, og I mærker gulvvarmen, der breder sig over hele grundplan og faktisk fortsætter i underetagen.I køkkenets sektion stryger fingrene over det grebsfrie, hvide Invita-design og den massive bordplade i amerikansk valnød. Knitrende flammer i den væghængte Morsø-brændeovn fra 2017 sætter stemningen, og døren ud til haven lokker. I må dog vente lidt endnu. Et gæstetoilet afrunder stueplanet, og nu kan overetagens to værelser og reposen udforskes, hvor I betragter de fritlagte bjælker og de veludførte kviste. Som det næste imponerer underetagen med et bryggers, et badeværelse og fire disponible rum, der alle fremstår med en flot stand i boligkvalitet. Endelig er tiden kommet til at se haven, hvor rhododendron, lavendel og roser forkæler øjet. Afslapning foregår på terrasserne, og imens tager aktiviteter såsom volleyball, fangeleg eller kongespil form på den fantastiske plænes grønne vidder.En suveræn ejendom til det pladskrævende par eller børnefamilie der vil bo tæt på indkøb, eftertragtede skoler og alle sportsfaciliteter.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Johan Ploug-Sørensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6010   |   Mobil: 3131 7463
jps@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.