TILBAGE

Egevej 3, Hørsholm

7 rum

170 m2

6.750.000

STOR GARAGE, FLOT HUS

Giv familielivet og jeres øvrige drømme de bedste forudsætninger i denne etplansvilla i Usserød. Familien vil klappe i hænderne over detaljer såsom gulvvarme overalt, den separate forældreafdeling og det store, samlende opholdsmiljø. Hertil vil de ambitiøse få øje på den høje dobbeltgarage, og samtidig vil I bemærke, at det er muligt at drive erhverv. Mærk den salige ro i haven, og gå til slut på opdagelse i jeres nye, fremragende nærmiljø.

Forestil jer livets udfoldelse i det åbne opholdsmiljø med køkken-alrummet og stuen. Aftensmaden simrer på kogezonen, som nærmest går i ét med den sorte bordplade, der kontrasterer de hvide elementer. Duften af efterårets supper breder sig til alrummet og stuen, hvor borddækning, leg og nyhedsopdateringer foregår på tværs af grin og samtaler. I sommermånederne slår I omvendt terrassedørene op og sætter udearealet i spil.

Forældrene kan trække sig tilbage i det separate værelse, som forkæler med terrassedør og badeværelse en suite, hvor sidstnævnte er med bruseniche. Bemærk den tidløse elegance, der også sås i køkkenet, og den går ligeledes igen på det andet badeværelse, som har badekar og ligger ved de to børneværelser. Disse tilgås via et mellemgangsværelse, der bliver perfekt til gaming, læsehjørne eller andet, og til slut rummer huset et bryggers og et kontor. Gasfyret er fra 2021.

Herlighederne fortsætter i den store garagebygning, der er opdateret i 2020, hvor den blev pudset op og fik skiftet tag og elektriske hejseporte. I får plads til alt fra båd til liberalt erhverv i disse fremragende rammer, så lad bare drømmene få ben at gå på.

Nyd også den solrige have, der emmer af en forrygende ro med læfyldte terrassemiljøer og enkel beplantning. Det udendørs spabad er fra 2021, og det skal bestemt ikke gå jeres næse forbi.

Usserød er forståeligt lige noget for familier, for her kombineres det praktiske med byen og naturen. Under 500 meter væk har I således adgang til skole og indkøb, mens I blot skal gå en smule længere for at nå til daginstitution. Indenfor halvanden kilometer er der et væld af fritidsaktiviteter samt Hørsholm Midtby og mod vest og syd dukker der skov, sø og grønne vidder op.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Kristian Rønaa

Indehaver

Direkte: 8844 6011   |   Mobil: 3054 0502
kr@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.