TILBAGE

Jægersborg Alle 150A, Gentofte

4 rum

216 m2

12.800.000

Åbent hus: 4. december kl. 13:30 - 14:00

MODERNE PÅ JÆGERSBORGS HISTORISKE KASERNE

ÅBENT HUS - Søndag D. 04.12 kl. 13:30 - 14:00

Bliver I de heldige nye ejere af Jægersborg Alle 150A i Jægersborg, får I en bid af historien med. I flytter nemlig ind i byens forhenværende kaserne, der er omdannet til attraktive rækkehuse, og I får tilmed fordelen af at rykke ind i endeboligen med et af de største havestykker samt skur. Indendøre venter fortidens charmerende præg, der omhyggeligt er forenet med en moderne og stilfuld indretning. Som om, det ikke var nok, venter skønne Hundesømosen lige i baghaven, og Dyrehaven er bare lidt længere væk. De imponerende kasernebygninger fremstår i et flot farvespil med lysende gule facader, hvide vinduesrammer samt døre og tegltag i rødt, og det autentiske udtryk fuldendes af de brostensbelagte omgivelser.

Jeres kommende base strækker sig over halvandet plan. I træder over dørtærsklen til entréområdet, som ligger i åben forbindelse med hjemmets pragtstykke, nemlig det indbydende køkken-alrum. De pæne gulve er velvalgte til rammerne med synlige bjælker og sprossevinduer, og det elegante, stilrene køkken indgår harmonisk med de stemningsfulde detaljer. De dobbelte terrassedøre står snart på vid gab og bringer den friske luft ind over det rummelige og hyggelige miljø. Stueetagen gemmer videre på et værelse og et lækkert badeværelse med brus, mens førstesalens badeværelse er gjort ekstra eksklusivt med dobbelt regnbruser og badekar. Heroppe står yderligere to værelser og et disponibelt rum til rådighed, og rumfornemmelsen er dragende med loft til kip. Fra begge værelser kan I åbne op til en fransk altan i de gamle hejseluger. Udenfor breder haven sig langs ejendommens sider mod øst og syd med hæk til at markere grænsen og afskærme jer fra forbipasserende. På terrassen står de bløde havemøbler klar, og med sommerens lune morgensol som gæst, bliver nybagt brød og dagens første kop kaffe en fornøjelse herude.

Der er ingen undskyldning for at friske tankerne med en herlig gåtur, for en radius af bare én kilometer kan både bringe jer forbi Hundesømosen og til Jægersborg Dyrehave, til parken omkring Bernstorff Slot og til Gentofte Sø. En cykeltur på mindre end et kvarter fører jer desuden til Charlottenlund Skov og Øresund. Beliggenhed er selvfølgelig også praktisk, for I kan spadsere til indkøb, bus, S-tog, pasningstilbud og skole.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Nirekha Saravanabavan

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6140   |   Mobil: 5356 8161
ns@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.