TILBAGE

Frederiksberg Alle 26, 4. tv., Frederiksberg C

6 rum

271 m2

35.000.000

PERLEN PÅ TOPPEN - 314 ETAGEMETER

Der er gennemgående anvendt kvalitet, når det kommer til denne betagende lejlighed, der kort sagt er en arkitektonisk perle i særklasse. Men det manglede da næsten også bare, for der er lidt at leve op til på denne adresse. Placeringen hedder Frederiksberg Alle 26, og det er en af de mest attraktive i området ud til fontænerne på Sct. Thomas Plads og kort sagt alt andet, hjertet begærer. Og så tilmed på fjerde sal, samt 43m2 på femte sal. Der er naturligvis elevator i ejendommen.

Arkitektoniske fremspring troner på ejendommen og afslører en tidsperiode, hvor man turde kæle for detaljerne. Netop dette har man altså også turdet indenfor, for selvom det kræver sit at leve op til adressen, så er det altså lykkes her. Gennemgående sildebensgulve i en varm nuance harmonerer med fyldningsdørene og den smukke stukkatur, som både udmærker sig langs loftskanterne og som rosetter. Lad madentusiasten udforske det eksklusive køkken fra Boffi, der akkompagneres af et Ilve-gaskomfur og et Sub Zero-køleskab med tilhørende vinkøler. Kvalitet fra Boffi går igen på begge badeværelser. Det største badeværelse udmærker sig med store, sorte fliser på gulvet, det flotte underskab med corian bordplade, de to corian håndvaske og det moderne corian badekar samt amaturer er alt sammen fra Boffi. På det andet badeværelse drages blikket af Verdi Alpi-marmorgulvet, som er udført af én råplade, der er skåret til og passet efter mønster, inklusiv sokkelkanterne. Igen er underskab, corian håndvask, bordplade og amatur fra Boffi. Opholdsmiljøet følger trop med det forrygende lysindfald, og i den markante karnap er der specialfremstillede stoffer og puder fra den eksklusive Rue Verte, som komplet understreger, hvor gennemført hjemmet er. Hele oplevelsen af boligen fuldendes med de fem rummelige værelser - heraf to moderniserede loftsrum i 2018 - der skaber rammen om familielivet, med rigeligt plads til alle.

I historisk betragtning var Frederiksberg Allé forbeholdt de kongelige, og det fornemmes i de smukke omgivelser. Føl dig bare lidt royal, når du går under de kandelaberklippede lindetræer på en af nordeuropas smukkeste og mest markante alléer og tager ophold ved fontænerne på Sankt Thomas Plads eller fortsætter mod porten til Frederiksberg Have. Man er i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, til lækre nichebutikker og praktiske gøremål på Gammel Kongevej og ikke mindst til Værnedamsvej med sin næsten parisiske stemning. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a nævnes metroen på Frederiksberg Alle, hvorfra man er på Kongens Nytorv på 6 min. Dit kommende nærmiljø kan det hele.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Nirekha Saravanabavan

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6140   |   Mobil: 5356 8161
ns@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.