TILBAGE

Herlev Hovedgade 194, Herlev

5 rum

223 m2

10.000.000

ENERGIVENLIGT PALÆ

Er drømmen en moderne ramme om jeres tilværelse, hvor beliggenheden gør dagene nemmere, og hvor selve boligen er lige til at rykke ind i? Så vil vi med glæde vise jer Herlev Hovedgade 194, en smuk ejendom fra 2012, der omgives af en solid mur med elektriske porte. Som I entrerer matriklen, vil I opleve de automatiske, udendørs lyssensorer, og det er bare én af mange detaljer, som I kan se frem til i villaen på 223 kvm. Velkommen.

Boligens imponerende ydre består af et sortglaseret tegltag og pudsede, lyse mursten, som giver en eksklusiv kant til udtrykket. Hjemmet har kameraovervågning og et topsikret alarmsystem, som kan overtages med boligen, og udendørsbelysningen fra indkørslen fortsætter om på terrassen med en spa i dansk design samt en pool, der begge kan tilkøbes. Den rummelige terrasse har også plads til loungesættet eller det udendørs spisebord, hvortil græsplænen er skøn til børnenes leg og faciliteter som gyngestativ eller sandkasse. Den let skrånende grund giver samtidigt oplagte pladser til solbadningen, og I kan finde sol og skygge flere steder på den 1.027 kvm store grund i løbet af dagen. Her er også carport med ladestander fra Clever og et isoleret skur.

I kan se frem til et hjem, der byder på muligheder for storfamilien, ligesom det er muligt at anvende en afdeling til udlejning eller liberalt erhverv. Ligeledes kan en au pair finde gode rammer om tilværelsen i stueetagens to værelser og badeværelse, som i dette plan suppleres af et køkken-alrum, en stue, et bryggers, et gæstetoilet og en pragtfuld hall. Bemærk desuden den gennemgående gulvvarme, som især er dejligt under de nydelige granitfliser. Førstesalen byder på tre værelser, en stue, en indretningsegnet repos og et badeværelse, som har toilet med varme og lys om aftenen. Håndklædevarmerne er endnu en lækker detalje, og så er der Nilfisk centralstøvsuger i hele huset. I 2022 er der lagt ekstra strøm i huset. I får også et stort loftsrum, som kan anvendes til opmagasinering. Villakvarteret, der omgiver jer, er roligt med Herlev Byskole, indkøb og dagtilbud inden for én kilometer. Byens tilbud nås også let, og det samme gælder S-toget, skoven og motorvejen. Her er tale om en bolig, der skal ses og opleves.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Nirekha Saravanabavan

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6140   |   Mobil: 5356 8161
ns@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.