TILBAGE

Søndergårdsvej 1, Lund, Randers SØ

8 rum

385 m2

5.980.000

LIEBHAVERI I IDYLLISKE OMGIVELSER

Velkommen til Søndergårdsvej 1. Ved ankomsten fornemmes det straks, at denne ejendom er unik. Beliggende i naturskønne omgivelser på toppen af bakken, og med ankomst gennem stor smedejernsport med elektronisk åbner og samtaleanlæg, bliver man mødt af en yderst velholdt og moderniseret ejendom, hvor kvaliteten, materialevalg og løsninger er gennemtænkt og nøje valgt. Selve stuehuset fremstår som udhusbygningerne flot moderniseret og velholdt, Stuehuset har en rummelig og åben indretning. Fra alle husets rum er der fantastisk udsigt over grunden og de naturskønne omgivelser. I stueplan har man et spændende opholdsrum med den skønneste udsigt og udgang til haven, og i forlængelse heraf nyere kvalitets køkken fra Svane, med stor kogeø i granit, spiseplads og alt i Siemens hvidevare. I stueplan er der en wellness afdeling med spabad og sauna. I direkte forlængelse af køkken og stue er der udgang til terrasse med nylig opført opvarmet 4X10 meter saltvands swimmingpool med svømmetræner samt et designerbrus med koldt og varmt vand. I stueplan finder man yderligere et badeværelse, ligesom der er tre værelser, som kan bruges til herreværelse/kontor og det ene er indrettet som walk-in/påklædningsafdeling. På 1. sal har man yderligere en stor stue/aktivitets rum og to kæmpe værelser østvendt og vestvendt med loft til kip og en fantastisk udsigt til omgivelserne. Det ene værelse er med udgang til stor terrasse, hvor man kan nyde udsigten til den flotte swimmingpool, den parklignende have, den lille sø, samt lunden med de store træer, og ridebanen og den langstrakte udsigt over bakkerne og folden mod øst.

Ejendommen opvarmes med jordvarme. Ejendommen har gennem en længere årrække været anvendt som stutteri. Her er to hestestalde, hvoraf den ene er fremstillet af Fremtidens Staldinventar, og har ni store bokse, alle med vinduer. I nyopført længe er der , foruden et stort værksted, garage for hestetrailer med trækker samt ejendommens øvrige maskinpark.

Udenfor finder man en state of the art drænet ridebane med fiberbund og dynatop der måler 20x60 meter, samt gode folde i tilslutning til staldene. I den ene længe findes desuden to garager, der er monteret med fjernbetjente el porte. Ejendommen rummer utallige anvendelsesmuligheder, for etablering af erhverv, håndværksvirksomhed, kursusvirksomhed, to generationer, eller til familien med pladskrævende hobbys og interesser. Her findes et spændende fugle - og dyreliv samt wellness i den store stil. Der er mulighed for en indtægt ved at udleje de 9 store bokse for ca. kr. 2.200 pr. boks pr. måned. Der er ligeledes mulighed for at man kan få adgang til stald, ridebane, og folde, uden at forstyrre købers privatliv.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christopher Nørring Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6145   |   Mobil: 6026 7306
cl@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.