&LIVING International

Marbella

DRØMMER DU OM AT BO UNDER VARMERE HIMMELSTRØG?

Har du appetit på en fritids- eller helårsbolig i Sydspanien? Sammen med Nykredit giver vi dig nu muligheden for at handle din drømmebolig gennem et velkendt koncept som vores.

Åbningen i Sydspanien bliver vores første forretning uden for Danmarks grænser. Vi har længe udset os området omkring Marbella, da det er et fantastisk område på den spanske Solkyst, et område hvor mange danskere med drømme om en bolig i udlandet naturligt retter blikket mod - ikke mindst grundet de varme temperaturer året rundt.

Der findes kun få danske enkeltaktører på ejendomsmarkedet i området, og vi er den første etablerede danske mæglerforretning, der nu planter et solidt forretningsben i den spanske Solkyst. Hos Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING har vi adgang til alle boliger på markedet, og vi kender de bedste boliger i de mest attraktive områder. Derudover taler vi dit sprog og forstår dine boligdrømme.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde drømmeboligen i Spanien. Ønsker du at sælge, rådgiver vi naturligvis også omkring salget af din ejendom. Ejendomshandel i Spanien er ikke som i Danmark.

Kontakt os på: +45 4016 0462 eller marbella@andliving.dk 

SOLKYSTENS MAGI 

Marbella er en fantastisk perle i Málaga-provinsen i Sydspanien. Der er en overflod af perler at byde på, og i dag kan omkring 150.000 danskere kalde det for ”deres hjem”. Her blandes romantiske stræder med brede forretningsgader, gourmetrestauranter, golfbaner og eksklusive livsstilsbutikker.

Marbella står i dag smukkere end nogensinde. Den gamle bydel charmerer sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Marbellas magi er samtidig at finde ved den lange fine strandpromenade, der strækker sig fra den gamle fiskerihavn hele vejen til lystbådehavnen Puerto Banús, der huser særprægede luksusyachter fra hele verden. De mange sandstrande ligger på række langs hele strandpromenaden. Her finder du også en bred vifte af restauranter, caféer, luksusbutikker og spillesteder. Samme magi finder du i flere af de skønne hvidkalkede byer både langs kysten og lidt tilbagetrukket mod bjergene.

Sætter du dig i bilen, kan ud på to timer nå det store skønne skisportsområde, Sierra Nevada, der er åbent fra november til april. Området rummer desuden mere end 70 golfbaner og et fantastisk terræn for cykelentusiaster. Kort sagt - her er noget for enhver smag.

 

TRYGHED NÅR DU KØBER BOLIG I UDLANDET

Hos &LIVING ser vi frem til åbningen af en unik og tiltrængt valgmulighed for de mange kvalitetsbevidste danskere, der både ønsker at købe og sælge bolig i Sydspanien.

For danskere, der søger bolig hernede, håber vi, at den nære og tætte rådgivning på dansk, under et kendt koncept som vores, kan være med til at skabe tryghed undervejs i hele bolighandlen. Kombineret med vores lokalkendskab, netværk og erfaring i området giver vi dig den absolutte tryghed, når du handler bolig gennem &LIVING.

Kontakt

ØNSKER DU AT VIDE MERE?

Ønsker du at vide mere om køb af bolig i Spanien?
Kontakt &LIVING | Marbella, og hør mere.